Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   20. 5. 2019 – 26. 5. 2019

Pondělí Polévky:   Gulášová (1,6)
  Menu: 1. Loupežnická roštěná, rýže (slanina, kečup, pepř) (1,6,10,13)
    2. Špagety s kuřecím masem a španělskou omáčkou (kečup,sýr,pórek,šunka,mletá paprika) (1,3,6,7,13)
    3. Zapečené palačinky s tvarohem a ovovcem (1,3,7)
    4. Kapustový karbenátek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7,13)
    6. zdravá výživa - Jáhly na orientální způsob (cibule, česnek, mandle, hřebíček, skořice) (1,8)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    9. Zeleninový talíř, pomazánka z lososa, salát dle výběru (1,4,6,7)
  Večeře: 1. Staročeský steak, hranolky (vepřové,staročeské koření) (1,6,13)
    2. Letní křupavý salát (červené zelí, mrkev, ředkvičky, olivy, papriky)
    3. Šopský salát (1,6,7)
    4. Těstovinový salát s tuňákem (1,3,4,6,7)
Úterý Polévky:   Hovězí s nudlemi a hráškem (1,3,6,9)
  Menu: 1. Sekané biftečky, bramborová kaše (mleté maso) (1,3,6,7)
    2. Svíčková stroganov, houskový knedlík (hovězí nudličky,protlak,smetana) (1,3,6,7,9,10,13)
    3. Krůtí těstovinový salát, kornspitz (paprika,rajčata,okurky,pórek,tatarka) (1,3,6,7,10,13)
    4. 2ks vejce, brambor, špenát (1,3,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1)
    6. zdravá výživa - Quinoa s brokolicí, slunečnicovým semínkem a rajčaty (8,11)
    7. Losos s bylinkovým pestem, brambor (1,4,6,7,13)
    8. Smažené kuřecí rohlíčky, opečený brambor (1,3,6,7)
    9. Houbové rizoto s brokolicí a sýrem, salát dle výběru (1,7)
  Večeře: 1. Přírodní hovězí kapsa, rýže (paprika,cibule,šunka) (1,6)
    2. Čočka na kyselo, chléb, klobása (1,6)
    3. Krabí salát (1,6,7,14)
    4. Pomazánka z červené čočky, pečivo (1,6)
Středa Polévky:   Moravské kyselo (uzené,smetana,brambory) (1,3,7)
  Menu: 1. Pražská jehla, zeleninová rýže (kuřecí a vepřové maso, cibule, paprika) (1,6,13)
    2. Uzené maso, hrachová kaše, chléb, okurek (1,6)
    3. Italsko - siciliská pizza (sýr,kečup,paprika,cibule,olivy,rajčata,oregáno) (1,3,7)
    4. Vepřové špalíčky benjamin, těstoviny (chilli,smetana,mletá paprika) (1,3,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa - Svěží kedlubnový salát s ředkvičkami a bílým jogurtem (celozrné pečivo) (1,6,7)
    7. Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
    8. Maninský řízek, bramborový salát (salám,sýr) (1,3,6,7,9,10,13)
    9. Vepřové v mrkvi, brambor (1,6)
  Večeře: 1. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    2. Koblihy čtyř chutí (nutella,marmaláda,tvaroh,povidla) (1,3,5,6,7,8,13)
    3. Indický salát (1,6)
    4. Fritatta se špenátem a houbami (1,3,6)
Čtvrtek Polévky:   Krůtí s písmenky (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Vrabec, houskový knedlík, zelí (1,3,6,7)
    2. Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem (mléko,vejce) (1,3,7)
    3. Čokoládovo - karamelové řezy s banánem (1,3,5,6,7,8)
    4. Pstruh na kmíně, valašské brambory (4)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,3,7,13)
    6. zdravá výživa - Květákový mozeček s rajčaty, cuketou a tofu, rýže (1,3,6)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Duo řízek, brambor (kuřecí,vepřové) (1,3,6,7)
    9. Flamendr, rýže (1,7)
  Večeře: 1. Marinované kuřecí nudličky, rýže, mrkvový salát (hořčice,kečup,grilovací koření,česnek) (1,6,10,13)
    2. Pštrosí vejce, bramborová kaše (mleté maso plněné vejcem) (1,3,6,7)
    3. Fazolkový salát (1,6)
    4. Letní svěží s avokádem a jahodami (1,7,8)
Pátek Polévky:   Hovězí s fritátovými nudlemi (palačinkové těsto) (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Krůtí plátek poustevník, barevné těstoviny (uzený sýr, zelenina, rajčata) (1,3,6,7)
    2. Zámecký závitek, brambor, kompot (vepřové maso, šunka, vejce) (1,3,6)
    3. Asijská rýže s klobáskou a vejcem (paprika,pórek,kari) (3)
    4. Obložený talíř, 2ks rohlík (dva druhy sýra a salámu,zelenina) (1,6)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,3,7,10)
    6. zdravá výživa - Celozrné těstoviny se sýrem, pepřovou omáčkou, krevetami, rajčaty a kalamáry (1,2,3,7,14)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Rýžové nudle s kuřecím masem (1,3,6,7,13)
    9. Španělský ptáček, rýže (hovězí,vejce,slanina,salám,kys.okurek) (1,3,6,10,13)
  Večeře: 1. Smažený sýr, brambor, tatarka (1,3,6,7,10,13)
    2. Bavorský guláš, houskový knedlík (hovězí,protlak,cibule,česnek,chilli) (1,3,6,7)
    3. Řecký salát (1,6)
    4. Sedlácké kroupy (1,6,13)
Sobota Polévky:   Hovězí s těstovinou (1,3,6,9)
  Menu: 1. Maninský špíz, brambor (vepřové,uzené,klobása,cibule,paprika) (1,6,13)
    2. Slepice na paprice, houskový knedlík (smetana,mletá paprika) (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Brněnský steak, hranolky (vepřové,žampióny,kečup,worčester,česnek) (1,6,10,13)
    2. Česnekovo - bylinková hovězí, rýže (1,6,7)
Neděle Polévky:   Boršč (1,7,9)
  Menu: 1. Štěpánská hovězí pečeně, rýže (vejce,hnědá omáčka) (1,3,6)
    2. Pastýřská panenka, šťouchaný brambor (pražská šunka,cibule,mletá paprika) (1,6,13)
  Večeře: 1. Bramborák s kuřecí směsí (paprika,cibule,pórek) (1,3,6,7)
    2. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,6,7)
 Kontaktní formulář

TÝDEN   20. 5. 2019 – 26. 5. 2019

Jméno a příjmení Napište "2019"
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle

Poznámka:


Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336

Elektronická evidence tržeb - EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online - v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.