Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   10. 12. 2018 – 16. 12. 2018

Pondělí Polévky:   Gulášová (1,6)
  Menu: 1. China wok, rýže (hovězí,papriky,pórek,čína koření) (1,6,13)
    2. Švejkův plátek, těstoviny (vepřové maso,uzený sýr,klobása) (1,3,6,7)
    3. Šumavský salát, bageta (bílé zelí,mrkev,celer,cibule,tatarka,sýr) (1,6,7,9)
    4. Moravské kuřecí medailónky, bramborový knedlík (uzené) (1,3,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1)
    6. zdravá výživa - Vločková kaše s čerstvým ovocem (7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Lahůdkové kuřecí řízečky, bramborová kaše (přírodní) (1,6,7)
    9. Pečený losos s jarní zeleninou, brambor (1,4,6)
  Večeře: 1. Losos na másle, bramborová kaše (1,4,6,7)
    2. Čtyřbarevná pizza (česnek,rajčata,kečup,šunka,brokolice,žampióny,sýr) (1,3,7)
    3. Těstovinový salát (1,3,6,7,10,13)
Úterý Polévky:   Dřevorubecká (klobásy,zelenina,brambory) (1,6,9)
  Menu: 1. Sekaná pečeně, bramborový salát (mleté) (1,3,6,7,9)
    2. Boloňské špagety (salám,kečup,papriky,mletá paprika) (1,3,6,7)
    3. Piškotová roláda s kakaovým krémem (1,3,5,6,7,8)
    4. Staropražský salát, kornspitz (vejce,hrášek,šunka,ledový salát,hořčice,papriky,okurky,dressing) (1,6,10)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1)
    6. zdravá výživa - Zeleninová quinoa s krůtím masem a basmati rýží (1,6)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Maninský řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    9. 2ks čertovská topinka (1,6,7,13)
  Večeře: 1. Čertovské duo plátky, barevné těstoviny (vepřové,kuřecí,mletá paprika,chilli) (1,3,6,7)
    2. Hovězí guláš, bramboráčky (1,3,6,7)
    3. Cézar salát (1,6,7)
Středa Polévky:   Prdelačka (1,6)
  Menu: 1. Zabijačkový talíř, brambor, zelí (prejt,kroupy,vepřové) (1,6)
    2. Zabijačkový guláš, houskový knedlík (vepřové,játra,srdíčko,mozeček,ledvinky) (1,3,6,7)
    3. Ovar, chléb, hořčice, křen (10,1)
    4. Pašerácký žraločí steak, brambor (šunka,sýr) (1,4,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1)
    6. zdravá výživa - Ohnivá směs s asijskými nudlemi (chilli papičky, mrkev, hrášek, pórek) (1,6,13)
    7. Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
    8. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    9. Zapečený celer s uzeným sýrem, brambor, salát dle výběru (1,3,6,7,9)
  Večeře: 1. Medvědí tlapky, hranolky (vepřové maso,šunka,feferónky) (1,6)
    2. Maso tří chutí, zeleninová rýže (vepřové,kuřecí,hovězí - medailónky) (1,6,9)
    3. Ovocný salát
Čtvrtek Polévky:   Zelná - bílá (1,3,6,7)
  Menu: 1. Bačův plněný řízek, bramborová kaše (vepřové,uzená parenica,klobása - smažené) (1,3,6,7)
    2. Ledvinky na cibulce, rýže (1,6)
    3. Sedlácký bramborák (kuřecí,pórek,papriky,cibule,šunka,chilli) (1,3,6,7)
    4. Buchtičky s krémem (1,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa - Brokolicovo-kapustové karbenátky, brambor (1,3,6,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Vrabec, bramborový knedlík, zelí (1,3,7)
    9. Italské těstoviny s mozzarellou, salát dle výběru (1,3,6,7,13)
  Večeře: 1. Naložené kuřecí plátky v zelí, houskový knedlík (1,3,6,7)
    2. Hrachová kaše, opečený párek, chléb (1,6)
    3. Císařský salát (1,6,7)
Pátek Polévky:   Uzená s rýží (1,6,9)
  Menu: 1. Hovězí maso, brambor, tatarská omáčka (3,10)
    2. Fettuccine alfredo (kuřecí,těstoviny,kari,smetana,brokolice,žampióny) (1,3,6,7)
    3. Lívance s lesní směsí (1,3,7)
    4. Smažený květák, brambor, tatarka (1,3,6,7,10)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1)
    6. zdravá výživa - Celozrná pizza (celozrná mouka,olivový olej,zelenina,výběr.šunka,light sýr) (1,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Pikantní vepřové řízečky, bramborový salát (1,3,6,7,9,1,0,13)
    9. Zeleninový talíř, česnekovo - sýrová pomazánka, salát dle výběru (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Konopištské vepřové medailónky, brambor (žampióny,barevný pepř,smetana) (1,6,7)
    2. Krůtí těstovinový salát, kornspitz (papriky,rajčata,okurky,pórek,dressing) (1,3,6,7,13)
    3. Sýrový salát s vejci (1,3,6,7)
Sobota Polévky:   Frankfurtská (1,6,7)
  Menu: 1. Pečené kuře, bramborová kaše, okurek (7)
    2. Milánské špagety (vepřové,papriky,mletá paprika,kečup,sýr) (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Vepřová jehla po italsku, houskový knedlík (papriky,cibule,kečup,mletá paprika) (1,3,6,7)
    2. Keltský steak, rýže, zeleninová obloha (kuřecí,šunka,sýr,křen) (1,6,7)
Neděle Polévky:   Hovězí s fritátovými nudlemi (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Vídeňská roštěná s volským okem, rýže (opečená cibulka) (1,3,6,13)
    2. Bramborový guláš, chléb (salám,mletá paprika) (1,6)
  Večeře: 1. Krůtí plátek rošťák, americký brambor (chilli,pórek,country koření) (1,6)
    2. Tvarohové knedlíky s jablky a hruškami, máslo, tvaroh (1,3,6,7)

Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336

 

Elektronická evidence tržeb - EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online - v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.