Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   18. 3. 2019 – 24. 3. 2019

Pondělí Polévky:   Hovězí s noky (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Roštěná pražského uzenáře, brambor (uzené,klobása,kys.okurek) (1,6,10)
    2. Maso tří barev, rýže (vepřové,kuřecí,hovězí,bar.pepř,pórek,soj.om.) (1,6,13)
    3. Kynuté knedlíky s povidly, tvaroh, máslo (1,3,7,13)
    4. Francouzský salát, kornspitz (mrkev,fazolky,hrášek,kys.okurek,jablka,dressing) (1,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa - Cizrnová šťouchanice (česnek,umeocet,dýně,cibule,bobkový list) (1)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený vepřový ízek, brambor (1,3,6,7)
    9. Topinka ježek (1,6,7,13)
  Večeře: 1. Kuřecí balíček, bramborová kaše (koření, šunka, sýr, paprika) (1,3,6,7)
    2. Flamendr z vepřového masa, chléb (cibule,paprika,chilli,kečup,ml.paprika) (1,7)
    3. Salát s rukolou (1,6)
Úterý Polévky:   Krupicová s vejcem (1,3,6,9)
  Menu: 1. Sekaná v sýrovém těstíčku, bramborový salát (mleté maso) (1,3,6,7,9,10,13)
    2. Kuřecí plátek v jogurtu, těstoviny (smetana,bílý jogurt) (1,3,6,7)
    3. Slovenská hrachová kaše, chléb (klobása, uzené, cibule) (1,3,6)
    4. Přírodní vepřové srdíčko, rýže (1,6)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,13)
    6. zdravá výživa - Tempeh se sladkokyselou omáčkou (kukuřice,zelenina,basmati rýže) (1,6,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažené kuřecí nugetky, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    9. Losos s restovanou zeleninou, brambor (1,4,6)
  Večeře: 1. Mexické hovězí nudličky, hranolky (fazole,cibule,kečup,chilli) (1,6,13)
    2. Zapečené špagety s boloňskou omáčkou (salám,paprika,kečup,vejce,mléko,sýr) (1,3,6,7)
    3. Ďábelský salát s chilli papričkami (1,6)
Středa Polévky:   Boršč (1,7,9)
  Menu: 1. Vepřové maso, houskový knedlík, špenát (1,3,6,7)
    2. Zapečené těstoviny, mrkvový salát (uzené,mléko,vejce,sýr) (1,3,7)
    3. Makový závin (1,3,7)
    4. Mořská štika s veronskou omáčkou, brambor (smetana,česnek,pepř,petržel) (1,4,6,7,13)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,13)
    6. zdravá výživa - Tortilla se sojovým dipem a zeleninou (mrkev,okurka,celer,kuř.maso,semínka,sojový jogurt) (1,3,6,9,10)
    7. Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
    8. Duo řízek, brambor (kuřecí,vepřové) (1,3,6,7)
    9. Zeleninový talíř, tvarohovo - zeleninová pomazánka, salát dle výběru (1,6,7)
  Večeře: 1. Karlovarské medailónky, rýže (vepřové maso, restovaná zelenina) (1,6)
    2. Maďarský guláš, 4ks bramboráčky (hovězí,cibule,paprikaprotlak,chilli) (1,3,6,7)
    3. Vitamínový salát (1,6)
Čtvrtek Polévky:   Špejcharova (játrová zavářka,kuřecí) (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Šanghajský meč, rýže (hovězí nudličky, pórek, koření) (1,6,13)
    2. Hradečtí votroci (uzené maso, brambor, zelí . a vše zapečené) (1,3,7)
    3. Čtyřbarevná pizza (šunka,rajčata,kečup,žampióny,brokolice,eidam,niva) (1,3,7)
    4. Smažená brokolice, bramborová kaše (1,3,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,13)
    6. zdravá výživa - Vrtule se špenátem, tofu a žampióny (kukuřičné vrtule,česnek,koření) (1,3,6,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    9. Uzené maso, houskový knedlík, červené zelí (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Bavorský steak, brambor (vepřové,salám,kys.okurek,vejce) (1,3,6,13)
    2. Lečo s vejci a klobásou, chléb (1,3,6)
    3. Celerový salát (1,6,9)
Pátek Polévky:   Frankfurtská (1,6,7)
  Menu: 1. Vepřový špíz, šťouchané brambory (cibule,paprika) (1,6)
    2. Kuřecí ondráš, rajčatový salát (kuřecí plátek v bramboráku,kys.zelí) (1,3,6,7)
    3. Italský těstovinový salát, kornspitz (kečup,tatarka,p=orek,paprika,rajčata,vepřové,okurek) (1,3,6)
    4. Řez kinder pingui (piškot,čokoláda,kakao,med,želatina,tvaroh) (1,3,5,6,7,8)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7,10)
    6. zdravá výživa - Plněné tasovské placky (kuskus,fazole,pórek,cibule,paprika) (1,3,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    9. Španělský ptáček, rýže (hovězí,kys.okurek,vejce,salám,slanina) (1,3,6,10,13)
  Večeře: 1. Krůtí samuraj, rýže (zelenina, chilli, rajčatový protlak) (1,6,13)
    2. Rýžový nákyp s broskvemi (3,7)
    3. Hawai salát (1,6)
Sobota Polévky:   Cibulačka (1,3,6)
  Menu: 1. Smažený krůtí řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,6,7)
    2. Tofu na zelenině, rýže (opečené tofu,restovaná zelenina) (1,6)
  Večeře: 1. Uzené maso, houskový knedlík, zelí (1,3,6,7)
    2. Roštěná na pepři, kolínka (1,3,6,10,13)
Neděle Polévky:   Hrachová s klobásou (1,6,9)
  Menu: 1. Zbojnická vepřová kapsa, brambor (šunka,cibule,kys.okurek,klobása,česnek) (1,3,6)
    2. Kuřecí yellow curry, těstoviny (smetanová omáčka,kari,country koření s česnekem) (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Kuřecí roláda, rýže (salám,vejce,pórek,paprika) (1,3,6)
    2. Holandský řízek, bramborový salát (mleté maso se sýrem) (1,3,6,7,9,10,13)

Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336

 

Elektronická evidence tržeb - EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online - v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.