Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   15. 10. 2018 – 21. 10. 2018

Pondělí Polévky:   Rychtářská (vepřové,brambory,zelenina) (1,6,9)
  Menu: 1. Sečuánský kuřecí steak, rýže (pórek,papriky,mletá paprika,chilli) (1,6,13)
    2. Bramborák mexico (vepřové,fazole,kečup,chilli,cibule) (1,3,6,7,13)
    3. Rýžový nákyp s broskvemi (3,7)
    4. Císařský salát, 2ks housky (kuřecí,ledový salát,rajčata,mrkev,dressing) (1,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,3,13)
    6. zdravá výživa - Vegetariánské rizoto, míchaný salát (7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený kuřecí řízek, brambor (1,3,6,7)
    9. Losos na roštu s rozmarýnem, brambor (1,4,6)
  Večeře: 1. Vepřová kapsa plněná nivou, šťouchaný brambor (1,3,6,7)
    2. Chilli con carne, chléb (hovězí,cibule,papriky,kečup,chilli) (1,6,13)
    3. Těstovinový salát (1,3,6,7,10,13)
Úterý Polévky:   Drštková (1,6)
  Menu: 1. Krakonošův řízek, bramborový salát (mleté v bramborákovém těstě) (1,3,6,7,9,10,13)
    2. Maso tří chutí, houskový knedlík (kuřecí,hovězí,vepřové - medailónky) (1,3,6,7)
    3. Balkánský salát, banketky (papriky,okurky,rajčata,zálivka) (1,6,7)
    4. Plzeňská čočka, chléb (cibule,papriky,kečup,chilli,klobása) (1)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,13)
    6. zdravá výživa - Sýrová roláda s celozrným pečivem (nízkotučný sýr,zelenina) (1,3,6,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Pikantní vepřové řízečky, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    9. 2ks topinka s kuřecí směsí (1,6,7,13)
  Večeře: 1. Čínská pánev, kari rýže (hovězí,papriky,pórek,čína koření) (1,6,13)
    2. Zapečené fazolky s masem a sýrem, mrkvový salát (vepřové,mléko,sýr,vejce,brambory) (1,3,7)
    3. Cézar salát (1,6,7)
Středa Polévky:   Hovězí se zeleninovými noky (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Hovězí na divoko, těstoviny (jako svíčková - méně sladká,hnědá omáčka) (1,3,6,7,9)
    2. Vepřové dráčky vypékané, bramborový knedlík, hlávkové zelí (bůček,mletá paprika) (1,3,7)
    3. Čokoládovo - karamelové řezy (1,3,5,6,7,8)
    4. Smažené žampióny, brambor, tatarka (1,3,6,7,10,13)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,6,10,13)
    6. zdravá výživa - Kuskus s lososem a zeleninou (cuketa,lilek) (4)
    7. Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
    8. Cordon blue, bramborová kaše (1,3,6,7)
    9. Zeleninový talíř, tvarohovo - papriková pomazánky, salát dle výběru (1,6,7)
  Večeře: 1. Smažené kuřecí rohlíčky, bramborová kaše (1,3,6,7)
    2. Plněný paprikový lusk přírodní, houskový knedlík (mleté) (1,3,6,7)
    3. Ovocný salát
Čtvrtek Polévky:   Fazolová s párkem (1,6,9)
  Menu: 1. Britská roláda, rýže (vepřové,šunka,sýr,pórek,žampióny,paprika) (1,3,6,13)
    2. Zapečené rybí filé se zeleninou, bramborová kaše (1,3,4,6,7)
    3. Lečo s vejci a klobásou, chléb (1,3,6)
    4. Fettucinne alfredo (kuřecí,těstoviny,kari,brokolice,smetana,žampióny) (1,3,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,8)
    6. zdravá výživa - Krůtí nudličky s pohankou (koření,zelenina,balkánský sýr) (1,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    9. Houbový nákyp s hlívou ústřičnou, salát dle výběru (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Flamendří steak, hranolky (vepřové,cibule,papriky,kečup,chilli,mletá paprika) (1,6,7)
    2. Kuřecí džuveč, sýr, okurek (mletá paprika,sýr,kečup,papriky) (7)
    3. Císařský salát (1,6,7)
Pátek Polévky:   Moravská cibulačka (uzené) (1,3,6)
  Menu: 1. Karlovo ražničí, brambor (vepřové,cibule,paprika,kys.okurek,okurky) (1,6)
    2. Kuřecí závitek, rýže (vejce,salám,kys.okurek) (1,3,6)
    3. Mandarinkový tunel z bebe sušenek (tvaroh) (1,3,7)
    4. Surimi salát s okurkou, kornspitz (krabí tyčinky,ledový salát,dressing) (1,2,6,7,14)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1)
    6. zdravá výživa - Fazole s křenem a kukuřičnou polentou (1,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Duo řízek, brambor (1,3,6,7)
    9. Zapečené brambory se zeleninou a hermelínem (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Vepřové na smetaně, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    2. Staropolský bigos, chléb (hovězí,vepřové,kys.zelí,žampióny,uzené,klobása) (1,6,13)
    3. Sýrový salát s vejce (1,3,6,7)
Sobota Polévky:   Hovězí s játrovou zavřkou (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Kung-pao z vepřového masa, rýže (bílé víno,arašídy,papriky,pórek) (1,5,6,13)
    2. Šťouchané brambory s kefírem a opečenou klobásou (1,7)
  Večeře: 1. Špíz tří mas, bramborová kaše (kuřecí,hovězí,vepřové,papriky,cibule) (1,6,7)
    2. Lovecká hrachová kaše, chléb, okurek (lovecký salám,kečup,česnek) (1,6,13)
Neděle Polévky:   Zelná - bílá (1,3,6,7)
  Menu: 1. Dragounský marž, houskový knedlík (vepřové,cibule,feferónky,worčester,hořčice) (1,3,6,7,10,13)
    2. Znojemská hovězí pečeně, rýže (kys.okurek) (1,6)
  Večeře: 1. Kuřecí plátek s broskví a sýrem, hranolky (1,6,7)
    2. Milánské špagety (vepřové,papriky,kečup,sýr,mletá paprika) (1,3,6,7)

Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336

 

Elektronická evidence tržeb - EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online - v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.