Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   17. 9. 2018 – 23. 9. 2018

Pondělí Polévky:   Cibulačka se sýrem (1,6,7)
  Menu: 1. Vídeňská roštěná, rýže (volské oko,opečená cibulka) (1,3,6,10,13)
    2. Zapečené těstoviny, zelný salát (uzené,mléko,vejce,sýr,papriky) (1,3,7)
    3. Dukátové buchtičky s krémem (1,37)
    4. Ďábelský salát, kornspitz (salám,cibule,paprika,tatarka,kečup,chilli) (1,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,13)
    6. zdravá výživa - Cuketová china, basmati rýže (cibule,pórek,česnek,orient koření,drcená rajčata) (1,13)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    9. Pstruh na kmíně (1,4)
  Večeře: 1. Naložené kuřecí plátky v zelí, houskový knedlík (1,3,6,7)
    2. Smažené calamáry, brambor (1,2,3,6,7,14)
    3. Těstovinový salát (1,3,6,7,10,13)
Úterý Polévky:   Bramborová (1,6,9)
  Menu: 1. Čevabčiči, brambor, tatarka, hořčice (mleté) (1,3,6,7,9,10)
    2. Vepřová játra ve feferonkovo-hořčičné omáčce, houskový knedlík (1,3,6,7,10,13)
    3. Krůtí salát s ovocem, bageta (1,6,7)
    4. Hrachová kaše na divoko, chléb (cibule,česnek,zvěřinové koření,klobása) (1,6,13)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,6,13)
    6. zdravá výživa - Houbový nákyp z hlívy se zeleninou (mrkev,celer,papriky,brambor,peptrželka) (1,3,7,9)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Duo řízek, brambor (1,3,6,7)
    9. Vrabec, bramborový knedlík, červené zelí (1,3,7)
  Večeře: 1. Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, rýže (1,6,7)
    2. Řezy černá růže (puding,marmeláda,ořechy,kakao,mléko) (1,3,5,6,7,8)
    3. Cézar salát (1,6,7)
Středa Polévky:   Boršč s kuřecím masem (1,7,9)
  Menu: 1. Karlovarská roláda, houskový knedlík (vepřové,šunka,anglická slanina,vařené vejce,kys.okurek) (1,3,6,7)
    2. Maso tří chutí, těstoviny (hovězí,vepřové,kuřecí - medailónky) (1,3,6,13)
    3. Mandarinkový tunel z bebe sušenek (tvaroh) (1,7)
    4. Šťouchané brambory s cibulkou, klobása, kefír (1,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1)
    6. zdravá výživa - Pohankové karbenátky, bramborová kaše (majoránka,česnek,pepř) (1,3,6,7)
    7. Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
    8. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    9. Topinka s pikantní masovou směsí (1,6,7,10,13)
  Večeře: 1. Vepřová panenka na britský způsob, šťouchaný brambor (drcená rajčata,tymián,kari,česnek) (1,6,13)
    2. Lečo s vejci a klobásou, chléb (1,3,6)
    3. Ovocný salát
Čtvrtek Polévky:   Hovězí se smaženým hráškem (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Kuřecí steak caprese, rýže (uzený sýr, rajče, olivy) (1,6,7)
    2. Uzené maso, bramborový knedlík, špenát (1,3,7)
    3. Asijské sojové nudličky, brambor (paprika,cibule,pórek,čína koření) (1,6,7)
    4. Aljašská treska s pikantní omáčkou, bramborová kaše (mletá paprika,chilli) (1,4,6,7,13)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,3,6,7,10,13)
    6. zdravá výživa - Kuskus se solčankou (cibule, uzené tofu, zelenina) (1,6)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Cordon blue, brambor (1,3,6,7)
    9. Zeleninový talíř, tvarohovo - zeleninová pomazánka, salát dle výběru (1,6,7)
  Večeře: 1. Holandský řízek, bramborová kaše, okurek (mleté,sýr) (1,3,6,7)
    2. Krůtí samuraj, barevné těstoviny (cibule,kečup,ďábelské koření,hořčice) (1,3,6,7,10,13)
    3. Císařský salát (1,6,7)
Pátek Polévky:   Krupicová s vejcem a klobáskou (1,3,6,9)
  Menu: 1. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    2. Mexický guláš, rýže (hovězí,hrášek,sýr) (1,6,7)
    3. Albertova roláda (tvaroh,sušenky) (1,3,5,6,7,8)
    4. Pochoutkový salát, houska (salám,kys.okurek,vařené vejce,cibule,hrášek,tatarka) (1,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1)
    6. zdravá výživa - Zap.papriky plněné jáhelnou nádivkou, mích.salát (cibule,papriky,light sýr,bylinky) (1,3,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený květák, brambor (1,3,6,7)
    9. Zeleninové placičky, listový špenát (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Plzeňské medailónky, bramboráčky (kuřecí,pivo,mletá paprika,opečená cibulka,klobása) (1,3,6,7,13)
    2. Maninské fazole, chléb (vepřové,pórek,cibule,uzenina) (1,6)
    3. Sýrový salát s vejci (1,3,6,7)
Sobota Polévky:   Gulášová (1,6)
  Menu: 1. Maninský talíř, brambor (vepřové,volské oko,žampióny,bramboráčky) (1,3,6,7)
    2. Krůtí steak rokfór, rýže (niva,smetana) (1,7)
  Večeře: 1. Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7)
    2. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
Neděle Polévky:   Česnečka s opečeným chlebem (1,6)
  Menu: 1. Flamendr z kuřecího masa, rýže (cibule,papriky,kečup,chilli,mletá paprika) (1,7)
    2. Uzená žebra, chléb, hořčice (1,6,10,13)
  Večeře: 1. Vepřová krkovička na grilu, hranolky (steakové koření,hořčice) (1,6,10,13)
    2. Lupínkové kuře, bramborová kaše (lupínky,hořčice) (1,3,6,7,10)

Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336