Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   17. 9. 2018 – 21. 9. 2018

Pondělí Polévky:   Cibulačka se sýrem (1,6,7)
  Menu: 1. Vídeňská roštěná, rýže (volské oko,opečená cibulka) (1,3,6,10,13)
    2. Zapečené těstoviny, zelný salát (uzené,mléko,vejce,sýr,papriky) (1,3,7)
    3. Dukátové buchtičky s krémem (1,37)
    4. Ďábelský salát, kornspitz (salám,cibule,paprika,tatarka,kečup,chilli) (1,6,7)
    6. zdravá výživa - Cuketová china, basmati rýže (cibule,pórek,česnek,orient koření,drcená rajčata) (1,13)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    9. Pstruh na kmíně (1,4)
Úterý Polévky:   Bramborová (1,6,9)
  Menu: 1. Čevabčiči, brambor, tatarka, hořčice (mleté) (1,3,6,7,9,10)
    2. Vepřová játra ve feferonkovo-hořčičné omáčce, houskový knedlík (1,3,6,7,10,13)
    3. Krůtí salát s ovocem, bageta (1,6,7)
    4. Hrachová kaše na divoko, chléb (cibule,česnek,zvěřinové koření,klobása) (1,6,13)
    6. zdravá výživa - Houbový nákyp z hlívy se zeleninou (mrkev,celer,papriky,brambor,peptrželka) (1,3,7,9)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Duo řízek, brambor (1,3,6,7)
    9. Vrabec, bramborový knedlík, červené zelí (1,3,7)
Středa Polévky:   Boršč s kuřecím masem (1,7,9)
  Menu: 1. Karlovarská roláda, houskový knedlík (vepřové,šunka,anglická slanina,vařené vejce,kys.okurek) (1,3,6,7)
    2. Maso tří chutí, těstoviny (hovězí,vepřové,kuřecí - medailónky) (1,3,6,13)
    3. Mandarinkový tunel z bebe sušenek (tvaroh) (1,7)
    4. Šťouchané brambory s cibulkou, klobása, kefír (1,7)
    6. zdravá výživa - Pohankové karbenátky, bramborová kaše (majoránka,česnek,pepř) (1,3,6,7)
    7. Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
    8. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    9. Topinka s pikantní masovou směsí (1,6,7,10,13)
Čtvrtek Polévky:   Hovězí se smaženým hráškem (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Kuřecí steak caprese, rýže (uzený sýr, rajče, olivy) (1,6,7)
    2. Uzené maso, bramborový knedlík, špenát (1,3,7)
    3. Asijské sojové nudličky, brambor (paprika,cibule,pórek,čína koření) (1,6,7)
    4. Aljašská treska s pikantní omáčkou, bramborová kaše (mletá paprika,chilli) (1,4,6,7,13)
    6. zdravá výživa - Kuskus se solčankou (cibule, uzené tofu, zelenina) (1,6)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Cordon blue, brambor (1,3,6,7)
    9. Zeleninový talíř, tvarohovo - zeleninová pomazánka, salát dle výběru (1,6,7)
Pátek Polévky:   Krupicová s vejcem a klobáskou (1,3,6,9)
  Menu: 1. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    2. Mexický guláš, rýže (hovězí,hrášek,sýr) (1,6,7)
    3. Albertova roláda (tvaroh,sušenky) (1,3,5,6,7,8)
    4. Pochoutkový salát, houska (salám,kys.okurek,vařené vejce,cibule,hrášek,tatarka) (1,6,7)
    6. zdravá výživa - Zap.papriky plněné jáhelnou nádivkou, mích.salát (cibule,papriky,light sýr,bylinky) (1,3,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený květák, brambor (1,3,6,7)
    9. Zeleninové placičky, listový špenát (1,3,6,7)

Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336