Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   18. 2. 2019 – 24. 2. 2019

Pondělí Polévky:   Hovězí s fritátovýmí nudlemi (palačinkové těsto) (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Vepřové carbonára,barevné těstoviny (smetana,oregáno,česnek) (1,3,6,7)
    2. Přírodní krůtí plátek, zeleninová rýže (1,6,9)
    3. Roláda s čoko-vanilkovým krémem (1,3,5,3,6,7,8)
    4. Mořský salát, housky (mořské plody,okurek,paprika,rajčata,listový salát,dressing) (1,2,3,6,7,14)
    5. minutky - Platí pouze pro firmu Schott (1,3,6,7)
    6. zdravá výživa - Karbenátky z červené řepy, bramborová kaše (1,3,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    9. Zeleninový talíř, vajíčková pomazánka s pažitkou, salát dle výběru (1,6,7)
  Večeře: 1. Bramborák mexico (vepřové,kečup,chilli,cibule,fazole) (1,3,6,7,13)
    2. Grilované vepřové koleno, chléb, cibule (1,6,10,13)
    3. Salát s rukolou (1,6)
Úterý Polévky:   Drštková (1,6)
  Menu: 1. Smažený karbenátek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    2. Vepřová pečeně na švestkách, bramborový knedlík (švestková omáčka) (1,3,7)
    3. Červené fazole ala katův šleh, chléb (vepřové,cibule,kečup,hořčice,chilli) (1,6,10,13)
    4. Belgický těstovinový salát, bageta (okurek,cibule,paprika,šunka,tatarka) (1,3,6,7,10,13)
    5. minutky - Platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa - Špenátové palačinky se sýrem a zeleninou (1,3,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Duo řízek, bramborová kaše (vepřové,kuřecí) (1,3,6,7)
    9. Brokolicové rizoto s kukuřicí, salát dle výběru (7)
  Večeře: 1. Kuřecí steak na nivě, hranolky (smetana,niva) (1,7)
    2. Italské špagety (vepřové,kečup,paprika,mletá paprika) (1,3,6,7)
    3. Ďábelský salát s chilli papričkami (1,6)
Středa Polévky:   Hrachová (1,6,9)
  Menu: 1. Losos s ďábelskou omáčkou, brambor (cibule,paprika,ďábelské koření) (1,4,6,13)
    2. Játra pana premiéra, rýže (kečup,hořčice,feferónky) (1,6,10,13)
    3. Zeleninový talíř, šunkovo-křenová pomazánka, kornspitz (1,6,7)
    4. Tvarohový desert s ovocem (1,3,7)
    5. minutky - Platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa - Rýžové čínské nudle s kuřecí směsí (zelenina,čínské koření) (1,3,13)
    7. Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
    8. Smažený vepřový řízek, brambor (1,3,6,7)
    9. Vrabec, bramborový knedlík, zelí (1,3,7)
  Večeře: 1. Smažená krůtí kapsa, bramborová kaše (šunka,sýr,paprika) (1,3,6,7)
    2. Nudle s mákem (1,3)
    3. Vitamínový salát (1,6)
Čtvrtek Polévky:   Kmínová s vejcem (1,3,6,9)
  Menu: 1. Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7)
    2. Malostranské kotlety, těstoviny (vepřové,cibule,šunka,slanina,pepř) (1,3,6,7,13)
    3. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    4. Maninský salát, banketky (rajčata,papriky,okurek,šunka,hermelín,dressing) (1,6,7)
    5. minutky - Platí pouze pro firmu Schott (1,10,13)
    6. zdravá výživa - Celozrné těstoviny s light sýrem, pepřovou omáčkou, krevetami, kalamáry a rajčaty (1,2,3,7,13,14)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Topinka s pikantní masovou směsí (1,6,7,13)
    9. Pečený biftek z kapra s hlívou ústřičnou a cibulí, opečený brambor (1,4,6)
  Večeře: 1. Vepřový závitek s benátskou směsí, rýže (bylinky,sýr,špenát,cibule) (1,3,6,7)
    2. Řáholecký těstovinový salát, bageta (eidam,cibule,hořčice,zelenina) (1,3,6,7,10)
    3. Celerový salát (1,6,9)
Pátek Polévky:   Kuřecí (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Šamorínský rožeň, rýže (vepřové,brambory,anglická slanina,klobása,cibule,paprika) (1,6,13)
    2. Kladenská masová kápie ve smetanovo-rajské omáčce, bramborová kaše (mleté maso) (1,3,6,7)
    3. Lívance s tvarohem (1,3,7)
    4. Hanušovický guláš, houskový knedlík (vepřové,pivo,cibule) (1,3,6,7)
    5. minutky - Platí pouze pro firmu Schott (1,10)
    6. zdravá výživa - Kuskus s hlívou a krůtím masem
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    9. Špagety se zeleninovou směsí, salát dle výběru (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Cikánská hovězí pečeně, houskový knedlík (paprika,protlak,kys.okurek) (1,3,6,7)
    2. Tvarohové knedlíky se švestkami, strouhankou, tvarohem a máslem (1,3,6,7)
    3. Hawai salát (1,6)
Sobota Polévky:   Hovězí s noky (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Švejkův špíz, brambor (kuřecí,uzené,žampióny,paprika,kečup) (1,6,13)
    2. Uzené maso, bramborový knedlík, špenát (1,3,7)
  Večeře: 1. Vepřový plátek na houbách, houskový knedlík (1,3,6,7)
    2. Barnabášův točenec, rýže (hovězí,cibule,křen,anglická slanina,rajčata,pórek) (1,3,6,7)
Neděle Polévky:   Gulášová (1,6)
  Menu: 1. Přírodní hovězí kapsa, rýže (cibule,paprika,šunka,sýr) (1,3,6)
    2. Kebab na ohni, brambor, tatarka (mleté maso) (1,3,6,7,10,13)
  Večeře: 1. Pečené kuře, bramborová kaše, okurek (7)
    2. Lečo se šunkou, chléb (1,3,6,7)

Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336

 

Elektronická evidence tržeb - EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online - v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.