Veřejné stravování


Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   20. 8. 2018 – 26. 8. 2018

Pondělí Polévky:   Slepičí s nudlemi (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Rožnovské krůtí medailónky, zeleninová rýže (paprika,cibule,bylinky,česnek,anglická slanina) (1,6,9,13)
    2. Zapečené těstoviny s uzeným masem (mléko,sýr,vejce,paprika) (1,3,6,7)
    3. Borůvkový koláč (1,3,7)
    4. Mořská štika na mozzarelle, brambor (1,4,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,3,6,7)
    6. zdravá výživa - Celozrné špagety s bylinkovým pestem (paprika, cuketa, piniové oříšky, bylinky) (1,3,7,8)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Vepřové v mrkvi, brambor (1,6)
    9. Cuketový tartar s tvarohovým nokem, salát dle výběru (1,6,7)
  Večeře: 1. Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík (kys.okurky) (1,3,6,7)
    2. Husarská roláda, bramborová kaše (mleté,bůček) (1,3,6,7)
    3. Těstovinový salát (1,3,6,7,10,13)
Úterý Polévky:   Slovenská - bramborová (žampióny,salám,smetana) (1,6,7)
  Menu: 1. Holandský řízek, bramborová kaše, okurek (mleté,sýr) (1,3,6,7)
    2. Maninská masová směs, rýže (kuřecí,uzené,pórek,ďábelské koření,kečup) (1,6,13)
    3. Breťanské fazole, chléb (na hnědo,klobása,paprika) (1,6)
    4. Ovocný salát s bílým jogurtem (1,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,10)
    6. zdravá výživa - Bezmasé kapustové závitky, basmati rýže (kuskus, zelenina) (1)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Pikantní vepřové řízečky, bramborová kaše (1,3,6,7,10,13)
    9. Topinka s kuřecí směsí (1,6,7,13)
  Večeře: 1. Přírodní vepřová kapsa, hranolky (vejce,kys.okurek,šunka) (1,3,6,7)
    2. Bramborák s uzeným masem (1,3,6,7)
    3. Cézar salát (1,6,7)
Středa Polévky:   Hovězí s vaječným svitkem (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Debrecínská hovězí roláda, těstoviny (párky,pórek,anglická slanina) (1,3,6,13)
    2. Vepřový guláš, houskový knedlík (1,3,6,7)
    3. Palačinky s tropickým ovocem (1,3,7)
    4. Pekelníkův salát, bageta (cibule,paprika,feferónky,uzenina,tatarka) (1,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa - Zapečené jáhly s květákem (sůl, pepř, cibule, česnek) (1,3,7)
    7. Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
    8. Cordon blue, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    9. Ledový salát s kuřecím masem, domácí dresing (1,3,6,7,13)
  Večeře: 1. Rybí filé na másle, brambor (4)
    2. Krůtí rizoto, okurek, sýr, červená řepa (paprika,pórek,) (7)
    3. Ovocný salát
Čtvrtek Polévky:   Květáková s opečeným chlebem (1,7)
  Menu: 1. Lesnická krkovička, šťouchaný brambor (vepřové,houby,bylinky,pórek,country koření) (1,6,13)
    2. Čtyřbarevná pizza (šunka,rajčata,brokolice,žampióny,kečup,sýr) (1,3,7)
    3. Řecký salát, housky (olivy,balkán,papriky,okurky,rajčata,cibule,zálivka) (1,6,7)
    4. Pražské placky, rýže (mleté z kuřecího,vařené vejce,šunka,pórek) (1,3,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,13)
    6. zdravá výživa - Rizoto s hlívou ústřičnou, krůtím masem a zeleninou (7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    9. Zeleninový talíř, ďábelská pomazánka, salát dle výběru (1,6,7,10,13)
  Večeře: 1. Dřevorubecká jehla, rýže (kuřecí,klobása,cibule,paprika) (1,6,13)
    2. Zeleninový talíř, šunková pomazánka, kornspitz (1,6,7)
    3. Císařský salát (1,6,7)
Pátek Polévky:   Rychtářská (vepřové,brambory,zelenina) (1,6,9)
  Menu: 1. Karlův špíz, rýže (kuřecí maso,žampióny,cibule,pórek) (1,6,13)
    2. Vepřová kýta, houskový knedlík, hlávkové zelí (1,3,6,7)
    3. Bramborové šišky s mákem (1,3,7)
    4. Smažené žampióny, brambor, tatarka (1,3,6,7,10,13)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,10,13)
    6. zdravá výživa - Fazole s křenem a kukuřičnou polentou (1,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený kuřecí řízek, brambor (1,3,6,7)
    9. Losos s čerstvou zeleninou (1,4)
  Večeře: 1. Hovězí nudličky se zeleninou, brambor (1,6)
    2. Malinový obláček s lehkým jogurtovým krémem (piškot,tvaroh) (1,3,7)
    3. Sýrový salát s vejce (1,3,6,7)
Sobota Polévky:   Hovězí s masovými knedlíčky (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Pečené selské kuře na houbách, rýže (1,6)
    2. Játra na cibulce, houskový knedlík (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Steak pffefer, americký brambor (kuřecí,smetana,barevný pepř) (1,7)
    2. Segedinský guláš, houskový knedlík (vepřové,kys.zelí) (1,3,6,7)
Neděle Polévky:   Kulajda (1,3,7)
  Menu: 1. Hovězí maso, rajská omáčka, kolínka (1,3,6,7,9)
    2. Kuřecí steak Amadeus, brambor (mozzarella,oliva,rajče,oregáno) (1,6,7)
  Večeře: 1. Vepřový vrabec, bramborový knedlík, zelí (1,3,7)
    2. Makedonský špalek, rýže (krůtí,houby,cibule,,protlak,česnek,sýr) (1,6,7)

Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336

 

Elektronická evidence tržeb - EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online - v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.