Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   14. 1. 2019 – 20. 1. 2019

Pondělí Polévky:   Krůtí s nudlemi (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Kuřecí ondráš, ochucené zelí (kuřecí plátek v bramboráku) (1,3,6,7)
    2. Pekingské maso, zeleninová rýže (vepřové,kari,pórek,vejce) (1,3,6,7,9)
    3. Žemlovka s hruškami (1,3,6,7)
    4. Císařský salát, banketky (kuřecí maso,ledový salát,mrkev,rajče,dressing) (1,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1)
    6. zdravá výživa - Jemné rizoto z rýže basmati (kuřecí maso,brokolice,bazalka,mrkev)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený vepřový řízek, brambor (1,3,6,7)
    9. Losos s bylinkovým pestem, brambor (1,4,6,7)
  Večeře: 1. Kotleta pražského uzenáře, brambor (uzené maso,klobása,kyselý okurek) (1,6)
    2. Háškův guláš, houskový knedlík (vepřové maso,ďábelské koření,cibule) (1,3,6,7)
    3. Salát z červené řepy s křenem a krůtím masem (1,6,7)
Úterý Polévky:   Slovenská - bramborová (smatana,žampióny,šunka) (1,7)
  Menu: 1. Smažený karbenátek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    2. Penne ala italia (smetana,kuřecí maso,žampióny) (1,3,6,7)
    3. Mexické fazole, chléb (vepřové maso,cibule,kečup,paprika,chilli) (1,6)
    4. Banánová roláda s čokoládou (1,3,5,6,7,8)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1)
    6. zdravá výživa - Červená řepa v křenové omáčce (bylinky,umeocet,rýžová mouka) (1)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Duo řízek, bramborová kaše (kuřecí,vepřové) (1,3,6,7)
    9. Zeleninový špíz, šťouchaný brambor (1,6)
  Večeře: 1. Pánev šanghaj, hranolky (hovězí maso,cibule,chilli) (1,6,13)
    2. Krůtí salát s jogurtem, kornspitz (1,6,7)
    3. Avokádový salát (1,6)
Středa Polévky:   Zvěřinová (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Kančí svíčková, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    2. Kančí guláš, houskový knedlík (1,3,6,7)
    3. Kančí pečeně, bramborový knedlík, červené zelí (1,3,7)
    4. Kančí flamendr, rýže (1,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa -
  Večeře: 1. Kančí pečeně, bramborový knedlík, červené zelí (1,3,7)
    2. Kančí medailónky, brambor (1,3,6,13)
Čtvrtek Polévky:   Zelná s klobásou (1,6,7)
  Menu: 1. Krůtí medailónky orient, rýže (žampióny,paprika,mletá paprika,kečup) (1,6)
    2. Chlupaté knedlíky s uzeným masem, zelí (1,3,7)
    3. Zelný list se sýrem v těstíčku, bramborová kaše (1,3,6,7)
    4. Bavorský salát, 2ks housky (šunka,okurek,rajče,paprika,majonéza) (1,3,6)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,9,10)
    6. zdravá výživa - Rýžové palačinky s kurkumou (1,3,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Maninský řízek, bramborová kaše (salám,sýr) (1,3,6,7)
    9. Rybí filé s pikantní omáčkou, bramborová kaše (1,3,4,6,7,13)
  Večeře: 1. Hovězí na divoko, houskový knedlík (jako svíčková - méně sladké) (1,3,6,7,9)
    2. Zeleninový talíř, rybičková pomazánka, bageta (1,4,6,7)
    3. Hanácký salát s kuřecím masem (1,6,7,10)
Pátek Polévky:   Maďarské ragů s rýží (lečo,vepřové maso - zahuštěná) (1,6)
  Menu: 1. Aténská jehla, brambor (kuřecí, žampióny, cibule, paprika) (1,6)
    2. Rajtarská směs, těstoviny (vepřové, salám, kečup, zelenina) (1,3,6,7)
    3. Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)
    4. Smažená brokolice, bramborová kaše, rajčatový salát (1,3,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa - Grahamové špagety s brokolicí a omáčkou z hlívy ústřičné (1,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený kuřecí řízek, brambor (1,3,6,7)
    9. Zeleninový talíř, tvarohovo - zeleninová pomazánka, salát dle výběru (1,6,7)
  Večeře: 1. Přírodní kuřecí závitek, bramborová kaše (salám,vejce,slanina,kys.okurek) (1,3,6,7)
    2. Těstoviny s hříbkovou omáčkou (smetanová omáčka bez masa) (1,3,6,7)
    3. Mexický salát (1,6)
Sobota Polévky:   Cibulačka (1,3,6)
  Menu: 1. Vepřová roláda s klobáskou, rýže (1,6)
    2. Uzené maso, bramborový knedlík, špenát (1,3,7)
  Večeře: 1. Country směs, zeleninová rýže (kuřecí maso, country koření) (1,6,9)
    2. Rozmarná panenka, americký brambor (brusinky,šunka,hříbky) (1,6)
Neděle Polévky:   Boršč (1,7,9)
  Menu: 1. Kuřecí plátek s nádivkou, šťouchaný brambor (1,3,6,7)
    2. Těstovinový salát se šunkou (dressing,zelenina) (1,3,6,10)
  Večeře: 1. Roštěná po italsku, těstoviny (kečup,paprika,mletá paprika) (1,3,6)
    2. Džuveč z vepřového masa, okurek, sýr (mletá paprika,pórek) (7)

Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336

 

Elektronická evidence tržeb - EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online - v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.