Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   15. 4. 2019 – 21. 4. 2019

Pondělí Polévky:   Hovězí s těstovinou (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Ďábelské koule, houskový knedlík (1,3,6,7)
    2. Americké kuřecí nudličky, rýže (bylinky,česnek,sojová omáčka) (1,6,13)
    3. Krupicová kaše s kakaem (1,7)
    4. Chlupaté knedlíky s uzeným masem, hlávkové zelí (1,3,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,13)
    6. zdravá výživa - Jáhly s kysaným zelím a kuřecím masem (pórek, smetana, bazalka, pepř) (1,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Maninský řízek, bramborová kaše (salám,sýr) (1,3,6,7)
    9. Losos na grilu s baby karotkou, brambor (1,4,6)
  Večeře: 1. Steak gyros, hranolky (vepřové,gyros koření) (1,6,13)
    2. Chilli con carne, chléb (fazole,hovězí,cibule,česnek) (1,6,13)
    3. Salát s rukolou (1,6)
    4. Salát ze zelí s hrozny a jablky (1,5,6)
Úterý Polévky:   Drštková (1,6)
  Menu: 1. Vepřový steak s karotkou, brambor (1)
    2. Šalamounský špíz, barevné těstoviny (kuřecí,šunka,cibule,paprika,mletá paprika) (1,3,6)
    3. Staropolský bigos, chléb (vepřové,hovězí,uzené,kys.zelí,klobása,žampióny) (1,6,13)
    4. Pekelníkův salát, 2ks housky (cibule,feferónky,paprika,pórek,kečup,salám) (1,3,6)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa - Zeleninový kuskus (ředkvička, sal.okurek, rajče, máta, petržel)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený kuřecí řízek, brambor (1,3,6,7)
    9. Topinka ježek (1,6,7,13)
  Večeře: 1. Duo řízek, bramborová kaše (vepřové,kuřecí -smažené) (1,3,6,7)
    2. Vepřové dráčky, bramborový knedlík, zelí (bůček na kostky) (1,3,7)
    3. Ďábelský salát s chilli papričkami (1,6)
    4. Tuňáková pomazánka s fazolemi, pečivo (1,3,4,6)
Středa Polévky:   Slovenská - bramborová (salám,žampióny,smetana) (1,6,7)
  Menu: 1. Slepice na paprice, houskový knedlík (mletá paprika,smetana) (1,3,6,7)
    2. Neapolské špagety (vepřové,kečup,kukuřice,paprika,mletá paprika) (1,3,6,7)
    3. Bramborák s uzeným masem (1,3,6,7)
    4. Žraločí steak na nivě, rýže (niva,smetana) (1,4,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa - Avokádovo - kakový puding (ovoce, kešu oříšky, tvaroh) (7,8)
    7. Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
    8. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    9. Zapékaně těstoviny s cuketou a fazolkami (1,3,7)
  Večeře: 1. Španělský ptáček, rýže (hovězí,vejce,salám,kys.okurek,slanina,hořčice) (1,3,6,7,10,13)
    2. Omeleta s houbovou směsí, šťouchaný brambor (3)
    3. Vitamínový salát (1,6)
    4. Bulgurový salát s petrželí a rajčaty (1,6)
Čtvrtek Polévky:   Hovězí se zeleninovými noky (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Roštěná na roštu, brambor (steakové koření) (1,6,10,13)
    2. Šuang-si z vepřového masa, rýže (chilli, zelenina) (1,6,13)
    3. Kuřecí koktejl (okurek,paprika,rajčata,dressing) (1,6,7)
    4. Baskické fazole, chléb (kukuřice,hrášek,mrkev,kečup,paprika,mletá paprika) (1,6)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,13)
    6. zdravá výživa - Tofu s překvapením a pórkem (mrkev, kapusta, kečup) (1,6)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažené kuřecí nugetky, brambor (1,3,6,7)
    9. Zeleninový talíř, bavorská pomazánka, salát dle výběru (1,6,7)
  Večeře: 1. Smažené rybí filé, bramborová kaše (1,3,4,6,7)
    2. Francouzské brambory (uzené,sýr,mléko,vejce) (1,3,7)
    3. Celerový salát (1,6,9)
    4. Salát s kuřetem (1,3,6)
Pátek Polévky:   Pórková (brambory,smetana) (1,3,7,9)
  Menu: 1. Přírodní kuřecí plátek, šunková rýže (1,6)
    2. Husarská roláda, bramborová kaše (mleté,bůček) (1,3,6,7)
    3. S V Á T E K
    4. S V Á T E K
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,10,13)
    6. zdravá výživa - Ovesná kaše se skořicí, rozinkami, oříškami a mlékem (7,8)
  Večeře: 1. Krůtí medailónky žebrák, houskový knedlík (pórek,uzené,worčester,cibule) (1,3,6,7,13)
    2. Šunkovo-sýrová pizza (1,3,7)
    3. Hawai salát (1,6)
    4. Pažitkovo - bazalková - tvarohová pomazánka, pečivo (1,3,7)
Sobota Polévky:   Čočková s párkem (1,6,9)
  Menu: 1. Třídruhový špíz, rýže (vepřové,kuřecí,hovězí,cibule,paprika) (1,6,13)
    2. Hovězí kapsa se špenátem a šunkou, valašské brambory (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Fettuccine alfredo (kuřecí,těstoviny,kari,žampióny,brokolice,smetana) (1,3,6,7)
    2. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (smetana,šunka,kys.okurek,koř.zelenina) (1,3,6,7,9,10)
Neděle Polévky:   Hovězí s kápáním (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Flamendr z krůtího masa, chléb (paprika,cibule,kečup,chillimletá paprika) (1,7)
    2. Pikantní vepřové řízečky, bramborová kaše, okurek (smažené,marináda) (1,3,6,7,10,13)
  Večeře: 1. Cikánská hovězí pečeně, rýže (paprika,kys.okurek,protlak,mletá paprika) (1,6)
    2. Pečené kuřecí stehno, brambor (1)

Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336

 

Elektronická evidence tržeb - EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online - v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.