Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   18. 11. 2019 – 24. 11. 2019

Pro objednávku z našeho týdenního menu, je nutné provést registraci uživatele a poté se přihlásit do systému. Jméno a e-mail se poté bude vyplňovat automaticky a potvrzení objednávky Vám přijde v kopii do emailu. Bez přihlášení není možné dokončit objednávku!

Pondělí Polévky:   Špejcharova (kuřecí,játrová zavářka) (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Krůtí steak se sýrem a broskví, rýže (1,6,7)
    2. Guláš kata Mydláře, houskový knedlík (vepřové,cibule,chilli) (1,3,6,7)
    3. Palačinky s ovocem (1,3,7)
    4. Šunkový salát se zeleninou, kornspitz (okurky,rajčata,papriky,ledový salát,dressing) (1,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,13)
    6. zdravá výživa - Nadívané žampióny listovým špenátem a rajčaty (light sýr,česnek,kmín) (1,3,7)
    7. Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7)
    8. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    9. Čočka s hlívou ústřičnou, salát dle výběru (1,6)
  Večeře: 1. Smažený kuřecí řízek plněný nivou, bramborová kaše (1,3,6,7)
    2. Zapečené těstoviny, okurek (uzené,papriky,mléko,vejce,sýr) (1,3,7)
    3. Salát z červené řepy s křenem a krůtím masem (1,6,7)
    4. Pomazánka z černé nebo bílé ředkve, pečivo (1,6)
Úterý Polévky:   Krkonošské kyselo (1,3,7)
  Menu: 1. Čevapčiči, brambor, tatarská omáčka (mleté maso) (1,3,6,7,10,13)
    2. Kuřecí nudličky ondráš, těstoviny (pórek,salám,country koření) (1,3,6,13)
    3. Staropolský bigos, chléb (hovězí,vepřové,uzené,klobása,kyselé zelí) (1,13)
    4. Játra na slanině, rýže (1)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7,13)
    6. zdravá výživa - Kuskus s fazolkami a kuřecím masem (koriandr,barevný pepř,pórek,paprika) (1)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Černohorský řízek, brambor (1,3,6,7)
    9. Kapr na modro, brambor (1,6)
  Večeře: 1. Staročeská pečeně, bramborový knedlík, zelí (staročeské koření) (1,3,7)
    2. Zeleninový talíř, tvarohovo-šunková pomazánka, kornspitz (1,6,7)
    3. Avokádový salát (1,6)
    4. Bezlepkové těstoviny se špenátovou omáčkou a kuřecí prsa (1,6,7)
Středa Polévky:   Hovězí s písmenky (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Uzené maso, houskový knedlík, špenát (1,3,6,7)
    2. Zapečené fazolky s masem a sýrem (vepřové,brambory,vejce,mléko) (1,3,7)
    3. Margot řezy (margot čokoláda,piškot,puding) (1,3,5,6,7,8)
    4. Kuřecí koktejl, banketky (papriky,rajčata,dressing) (1,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,13)
    6. zdravá výživa - Cizrna s kapustou na španělský způsob (drcená rajčata, piniové oříšky, kapusta) (1,8)
    7. Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
    8. Maninský řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    9. Smažená brokolice, brambor (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Smažené rybí filé, brambor, okurkový salát (1,3,4,6,7)
    2. Lečo s vejci, klobása, chléb (1,3)
    3. Těstovinový salát s mozzarellou (1,3,6,7,9,10)
    4. Celerová pomazánka, pečivo (1,3,6,7)
Čtvrtek Polévky:   Fazolová (1,6,9)
  Menu: 1. Hovězí medailónky ostřák, barevné těstoviny (kečup,papriky,cibule,pórek,chilli) (1,3,6,13)
    2. Smažená vinná klobása, bramborová kaše (1,3,6,7)
    3. Indický salát, bageta (bílé zelí,žampióny,papriky,arašídy,kari,feferónky,sojová omáčka) (1,5,6,7)
    4. Žemlovka s hruškami (1,3,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,5,13)
    6. zdravá výživa - Zeleninový špíz s bylinkovým přelivem, basmati rýže (papriky, cibule, pórek) (1,7)
    7. Slepice na paprice, těstoviny (1,3,6,7)
    8. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    9. Omeleta se žampióny a špenátem, zeleninová obloha (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Pytlákova roláda, rýže (salám,žampióny,cibule,sýr) (1,3,6,7)
    2. Dukátové buchtičky s krémem (1,3,7)
    3. Hanácký salát s kuřecím masem (1,6,7,10)
    4. Cuketový nákyp s uzeninou (1,3,6,7)
Pátek Polévky:   Krupicová s vejcem (1,3,6,9)
  Menu: 1. Aténská jehla, zeleninová rýže (kuřecí,cibule,papriky,slanina,gyros koření) (1,6,9)
    2. Sicilská pizza (kečup,olivy,sýr,papriky,šunka,rajčata) (1,3,7)
    3. Špekové knedlíky, hlávkové zelí (1,3,6,7)
    4. Bramborák s pikantní směsí (vepřové,papriky,pórek,kečup,chilli) (1,3,7,13)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,10,13)
    6. zdravá výživa - Placky z červené řepy, brambor (1,3,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený vepřový řízek s uzeným sýrem, brambor (1,3,6,7)
    9. Zeleninový talíř, křenová pomazánka, salát dle výběru (1,6,7)
  Večeře: 1. Zbojnická vepřová kapsa, hranolky (šunka,kys.okurek,klobása,cibule) (1,3,6)
    2. Tagliatelle s krůtím masem a brokolicí (těstoviny,smetana) (1,3,7)
    3. Mexický salát (1,6)
    4. Hummus (1,6)
Sobota Polévky:   Hovězí s masem a nudlemi (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Čínská pánev, opečený brambor (hovězí,papriky,pórek,kari) (1,6,13)
    2. Vepřové maso v brusinkové omáčce, houskový knedlík (1,3,6,7,9)
  Večeře: 1. Špagety ala italia (kuřecí,kečup,papriky,mletá paprika) (1,3,6,7)
    2. Dijónská roláda, rýže (vepřové,dijónská hořčice,sýr,salám,cibule,papriky) (1,6,7,10,13)
Neděle Polévky:   Gulášová (1,6)
  Menu: 1. Španělský ptáček, rýže (hovězí,kys.okurek,vejce,salám,slanina) (1,3,10,13)
    2. Losos na bělehradské omáčce, bramborová kaše (papriky,česnek,protlak) (1,4,7)
  Večeře: 1. Smažený sýr, hranolky, tatarka (1,3,6,7,10,13)
    2. Slepice na paprice, kolínka (smetana,mletá paprika) (1,3,7)
 Kontaktní formulář

TÝDEN   18. 11. 2019 – 24. 11. 2019

Pro objednávku z našeho týdenního menu, je nutné provést registraci uživatele a poté se přihlásit do systému. Jméno a e-mail se poté bude vyplňovat automaticky a potvrzení objednávky Vám přijde v kopii do emailu. Bez přihlášení není možné dokončit objednávku!

Jméno:
Email:
Napište rok
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle

Poznámka:


Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336

Elektronická evidence tržeb - EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online - v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.