Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   3. 8. 2020 – 9. 8. 2020

Pondělí Polévky:   Česnečka (1,6)
  Menu: 1. Přírodní krůtí plátek, zeleninová rýže (1,6,9)
    2. Mořský salát, housky (mořské plody,rajčata,okurky,papriky,listový salát,dressing) (1,2,3,6,7,14)
    3. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    4. Zeleninový talíř, vajíčková pomazánka s pažitkou, salát dle výběru (1,3,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,3,6,7)
    6. zdravá výživa - Rýžové nudle s thajskou směsí a krůtím masem (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Bramborák mexico (hovězí,fazole,cibule,kečup,chilli) (1,3,6,7,13)
    2. Grilované vepřové koleno, chléb, cibule (1,10,13)
Úterý Polévky:   Drštková (1,6)
  Menu: 1. Smažený karbenátek, bramborová kaše (mleté maso) (1,3,6,7)
    2. Červené fazole ala katův šleh, chléb (kuřecí,kečup,hořčice,chilli,cibule) (1,6,10,13)
    3. Belgický těstovinový salát, bageta (šunka,rajčata,okurek,paprika,cibule,dressing) (1,3,6,7,10,13)
    4. Pečený biftek z kapra s hlívou ústřičnou a cibulí, opečený brambor (1,4,6)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa - Ovocné knedlíky z pohanky (1,6,7)
  Večeře: 1. Kuřecí steak na nivě, hranolky (smetana,niva) (1,7)
    2. Italské špagety (vepřové,mletá paprika,paprika,kečup) (1,3,6,7)
Středa Polévky:   Hrachová (1,6,9)
  Menu: 1. Losos s ďábelskou omáčkou, brambor (cibule,paprika,mletá paprika,kečup,ďábelské koření) (1,4,6)
    2. Zeleninový talíř, šunkovo-křenová pomazánka, kornspitz (1,6,7)
    3. Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
    4. Smažený vepřový řízek, brambor (1,3,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa - Segedínský guláš ze sojového masa, rýžové knedlíky (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Smažená krůtí kapsa, bramborová kaše (šunka,sýr) (1,3,6,7)
    2. Nudle s mákem (1,3)
Čtvrtek Polévky:   Kmínová s vejcem (1,3,6,9)
  Menu: 1. Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7)
    2. Malostranské kotlety, těstoviny (salám,cibule,slanina,pepř) (1,3,6,7,13)
    3. Maninský salát, banketky (rajčata,okurky,papriky,hermelín,šunka,těstoviny) (1,6,7)
    4. Vrabec, bramborový knedlík, zelí (1,3,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,10,13)
    6. zdravá výživa - Tortila se sojovým dipem, kuřecím masem a zeleninou (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Vepřový závitek s benátskou směsí, rýže (mrkev,hrášek,vejce,kukuřice) (1,3,6,7)
    2. Řáholecký těstovinový salát, bageta (paprika,kečup,cibule,eidam,salám,dressing) (1,3,6,7,10)
Pátek Polévky:   Kuřecí (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Šamorínský rožeň, rýže (vepřové,angl.slanina,klobása,brambory,paprika,cibule) (1,6,13)
    2. Lívance s tvarohem (1,3,7)
    3. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    4. Špagety se zeleninovou směsí, salát dle výběru (1,3,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,10)
    6. zdravá výživa - Lahůdková čočková sekaná, brambor (1,6)
  Večeře: 1. Cikánská hovězí pečeně, houskový knedlík (kys.okurek,paprika,mletá paprika,kečup) (1,3,6,7)
    2. Tvarohové knedlíky se švestkami, strouhanka, máslo, tvaroh (1,3,6,7)
Sobota Polévky:   Hovězí s noky (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Švejkův špíz, brambor (kuřecí,uzené,žampióny,papriky,cibule,kys.okurek) (1,6,13)
    2. Uzené maso, bramborový knedlík, špenát (1,3,7)
  Večeře: 1. Vepřový plátek na houbách, houskový knedlík (1,3,6,7)
    2. Barnabášův točenec, rýže (kuřecí,vajíčka,křen,angl.slanina,rajčata,pórek,smetana)(1,3,6,7)
Neděle Polévky:   Gulášová (1,6)
  Menu: 1. Přírodní hovězí kapsa, rýže (salám,kys.okurek,vejce) (1,3)
    2. Kebab na ohni, brambor, tatarka (mleté maso) (1,3,6,7,10,13)
  Večeře: 1. Pečené kuře, bramborová kaše, okurek (7)
    2. Lečo se šunkou, chléb (1,7)
Nejste přihlášeni do systému

Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336

Elektronická evidence tržeb - EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online - v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.