Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   24. 2. 2020 – 1. 3. 2020

Pondělí Polévky:   Houbová s bramborem (zahuštěná) (1,6,9)
  Menu: 1. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (smetana,šunka,koř.zel.,kys.okurek) (1,3,6,7,9,10)
    2. Krůtí steak na zelenině, rýže (1,6)
    3. Švestkový koláč (1,3,7)
    4. Dunajská čočka, chléb (klobása,cibule) (1,6)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa - Pohanková kaše s ovocem a ořechy (1,7,8)
    7. Zeleninový talíř, pažitková pomazánka, salát dle výběru (1,6,7)
    8. Maninský řízek, bramborová kaše (salám,sýr) (1,3,6,7)
    9. Topinka ježek (1,6,7,13)
  Večeře: 1. Maninský špíz, brambor (vepřové,uzené,klobása,cibule) (1,6)
    2. Bramborové knedlíky s uzeninou, zelí (plněné) (1,3,7)
    3. Šopský salát (1,6,7)
    4. Těstovinový salát s tuňákem (1,3,4,6,7)
Úterý Polévky:   Hovězí s játrovou zavářkou (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Trautenberkova pochoutka, brambor (mleté maso,vejce,žampióny,sýr) (1,3,6,7)
    2. Orlický guláš, 5ks bramboráčky (hovězí,hlávkové zelí) (1,3,67)
    3. Kuřecí těstovinový salát, bageta (paprika,rajče,okurek,pórek,tatarka) (1,3,6,10,13)
    4. Treska baklažán, bramborová kaše (lilek,protlak,smetana,bylinky) (1,4,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,10,13)
    6. zdravá výživa - Cuketová čína, basmati rýže (cibule,česnek,výběrová šunka,koření) (1,13)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený kuřecí řízek, brambor (1,3,6,7)
    9. Mrkvové palačinky, salát dle výběru (1,6,7)
  Večeře: 1. Krůtí plátek na pepři, rýže (1,6)
    2. Bůčková roláda, houskový knedlík (česnek, vejce, šunka) (1,3,6,7)
    3. Krabí salát (1,6,7,14)
    4. Pomazánka z červené čočky, pečivo (1,6)
Středa Polévky:   Hovězí s masovými knedlíčky (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Štěpánská hovězí pečeně, houskový knedlík (hnědá omáčka s vejcem) (1,3,6,7)
    2. Kuřecí plátek na maďarský způsob, rýže (paprika,cibule,kečup,chilli) (1,6,13)
    3. Francouzské brambory, kompot (uzené maso,paprika,vejce,sýr,mléko) (1,3,7)
    4. Banánová roláda s čokoládou (1,3,5,6,7,8)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1)
    6. zdravá výživa - Jihočeské zelňáky vegetariánské (kys.zelí,pšeničná mouka,koření) (1,3,7)
    7. Hovězí maso, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
    8. Cordon blue, bramborová kaše (kuřecí, sýr, šunka zabalené v rolce) (1,3,6,7)
    9. Omeleta se žampióny, brambor (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Smažená vepřová kapsa, hranolky (šunka,sýr) (1,3,6,7)
    2. Tvarohové knedlíky s jablky, máslem a strouhankou (1,3,6,7)
    3. Indický salát (1,6)
    4. Fritatta se špenátem a houbami (1,3,6)
Čtvrtek Polévky:   Hovězí s vaječným svitkem (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Přírodní kuřecí medailónky, rýže (1,6)
    2. Smažená vinná klobása, brambor, tatarka (1,3,6.7,10,13)
    3. Vepřová kýta, bramborový knedlík, zelí (1,3,7)
    4. Ďábelský salát, kornspitz (salám,cibule,paprika,kečup,majonéza,chilli) (1,3,6,10,13)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,10,13)
    6. zdravá výživa - Jáhlové rizoto (kuřecí maso,papriky,light sýr,rajčata,pórek,pepř,sůl) (7)
    7. Slepice na paprice, těstoviny (1,3,6,7)
    8. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    9. Losos na roštu s rozmarýnem, brambor (1,4,6)
  Večeře: 1. Bramborák s hovězí směsí (cibule,pórek,paprika) (1,3,6,7)
    2. Zelný list se sýrem v těstíčku, šťouchané brambory (1,3,6,7)
    3. Fazolkový salát (1,6)
    4. Letní svěží s avokádem a jahodami (1,7,8)
Pátek Polévky:   Hajducká (zahuštěná,brambory,klobása,cibule,majoránka,česnek,pórek) (1,6,9)
  Menu: 1. Smažený krůtí řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,6,7)
    2. Vepřové na žampiónech, těstoviny (1,3,6,7)
    3. Rýžový nákyp s ovocem (3,7)
    4. Dragounské hovězí nudličky, rýže (feferónky,wočester,cibule) (1,6,13)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,7)
    6. zdravá výživa - Quinoa s tofu,brokolicí a zeleninou (1,6)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Pikantní vepřový guláš, bramboráčky (1,3,6,7)
    9. Zeleninový talíř, ředkvičková pomazánka, salát dle výběru (1,6,7)
  Večeře: 1. Jehla pana starosty, americký brambor (kuřecí,cibule,paprika,kys.okurek) (1,6)
    2. Hrachová kaše s uzeným masem, chléb (1,6)
    3. Řecký salát (1,6)
    4. Sedlácké kroupy (1,6,13)
Sobota Polévky:   Hovězí s rýží (1,6,9)
  Menu: 1. Kung-pao, rýže (kuřecí,arašídy,pórek,paprika,bílé víno) (1,5,6,13)
    2. Biftek se šunkou a vejcem, brambor (1,3,6)
  Večeře: 1. Lívance s tvarohem a marmeládou (1,3,6,7,13)
    2. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík (mleté maso) (1,3,6,7,9)
Neděle Polévky:   Gulášová (1,6)
  Menu: 1. Uzené maso, bramborová kaše, okurek (1,7)
    2. Tříbarevný špíz na švestkové omáčce, bramborový knedlík (vepřové,hovězí,klobása) (1,3,7)
  Večeře: 1. Vepřový závitek paní domácí, těstoviny (šunka, hermelín) (1,3,6,7)
    2. Kašparova kuřecí hvězda, rýže (pepřová omáčka,drcená rajčata,pórek) (1,3,6)
Nejste přihlášeni do systému

Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336

Elektronická evidence tržeb - EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online - v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.