Vytisknout
Veřejné stravování

TÝDEN   20. 1. 2020 – 26. 1. 2020

Pondělí Polévky:   Gulášová (1,6)
  Menu: 1. Krůtí steak se sýrem a broskví, brambor (1,6,7)
    2. Pánev Hubert, rýže (vepřové maso,pórek,bylinky) (1,6)
    3. Buchty s mákem a tvarohem (1,3,7)
    4. Smažená šunka, šťouchané brambory, okurkový salát (1,3,6,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,10)
    6. zdravá výživa - Kuskusový salát s cottage sýrem (zelenina,nízkotučný jogurt) (1,7)
    7. Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7)
    8. Pikantní vepřové řízečky, brambor (1,3,6,7,10,13)
    9. Zeleninový talíř, brokolicová pomazánka, salát dle výběru (1,6,7)
  Večeře: 1. Slepice na paprice, těstoviny (smetana,mletá paprika) (1,3,6,7)
    2. Vepřová kýta, houskový knedlík, zelí (1,3,6,7)
    3. Salát s rukolou (1,6)
    4. Salát ze zelí s hrozny a jablky (1,5,6)
Úterý Polévky:   Květáková s opečenou houskou (brambory,smetana)(1,7)
  Menu: 1. Hovězí maso, rajská omáčka, kolínka (1,3,6,7,9)
    2. Vepřové s křenovou omáčkou, houskový knedlík (1,3,6,7)
    3. Kuřecí rizoto, červená řepa (paprika,pórek,sýr) (7)
    4. Italiano čočka, chléb, okurek (mletá paprika,paprika,šunkový salám) (1,6)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,10,13)
    6. zdravá výživa - Brokolicové placky, brambor, míchaný salát (1,3,6)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10,13)
    9. Žraločí steak na rozmarýnu, brambor (1,4,6)
  Večeře: 1. Dřevorubecký steak, brambor (vepřové maso,klobása,šunka) (1,6,7)
    2. Zapečené těstoviny, zelný salát (uzené maso,sýr,vejce,mléko) (1,3,7)
    3. Ďábelský salát s chilli papričkami (1,6)
    4. Tuňáková pomazánka s fazolemi, pečivo (1,3,4,6)
Středa Polévky:   Hovězí s masem a nudlemi (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek (mleté maso) (1,3,6,7)
    2. Bělehradský kuřecí plátek, rýže (paprika,česnek,protlak) (1,6)
    3. Margot řezy (piškot,puding,margot čokoláda,smetana,kakao) (1,3,5,6,7,8)
    4. Pochoutkový salát, bageta (vejce,salám,hrášek,tatarka,kys.okurek,cibule) (1,3,6)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,3,7)
    6. zdravá výživa - Rýžovo-pohankový nákyp s čerstvým ovocem (1,3,7)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Cordon blue, bramborová kaše (kuřecí,sýr,šunka zabalené v rolce) (1,3,6,7)
    9. Smažené žampióny, brambor (1,3,6,7)
  Večeře: 1. Roštěná na roštu, hranolky (steakové koření) (1,6,10,13)
    2. Pečená vinná klobása, šťouchané brambory (1)
    3. Vitamínový salát (1,6)
    4. Bulgurový salát s petrželí a rajčaty (1,6)
Čtvrtek Polévky:   Uzená s kroupami (1,6,9)
  Menu: 1. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10)
    2. Segedinský guláš, houskový knedlík (kys.zelí,smetana,vepřové maso) (1,3,6,7)
    3. Šunkovo-sýrová pizza (kečup,cibule,česnek,oregáno) (1,3,7)
    4. Losos s jogurtovým přelivem, brambor (1,4,7)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1)
    6. zdravá výživa - Dietní "indické" rizoto (mrkev,basmati rýže,zázvor,tamari) (1)
    7. Vepřové kostky v mrkvi, brambor (1,6)
    8. Flamendr, rýže (1,7)
    9. Vrabec, bramborový knedlík, moravské zelí (1,3,7)
  Večeře: 1. Bramborák s krůtí směsí (paprika,pórek) (1,3,6,7)
    2. Neapolské špagety (vepřové maso,kečup,kukuřice,paprika,cibule) (1,3,6,7,9)
    3. Celerový salát (1,6,9)
    4. Salát s kuřetem (1,3,6)
Pátek Polévky:   Hovězí se šunkovým svitkem (1,3,6,7,9)
  Menu: 1. Anglická roláda, rýže (hovězí,vejce, kys.okurek, šunka, houby) (1,3,6,10)
    2. Pečené kuře, bramborová kaše (1,7)
    3. Šopský salát, kornspitz (okurek,paprika,rajče,balkánský sýr,zálivka) (1,6,7)
    4. Zeleninový špíz, brambor (cuketa,rajče,paprika,cibule,pórek) (1)
    5. minutky - platí pouze pro firmu Schott (1,13)
    6. zdravá výživa - Celozrné těstoviny s krůtím masem a pikantní omáčkou (1,3)
    7. Hovězí maso, svíčková omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
    8. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)
    9. Salát s mozzarellou, jahodami a čerstvým špenátem (1,6,7)
  Večeře: 1. Svíčková stroganov, houskový knedlík (protlak,smetana,hovězí maso) (1,3,6,7,10)
    2. Smažený květák, brambor, tatarka (1,3,6,7,10,13)
    3. Hawai salát (1,6
    4. Pažitkovo - bazalková - tvarohová pomazánka, pečivo (1,3,7)
Sobota Polévky:   Čočková s klobásou (1,6,9)
  Menu: 1. Pečená kachna, bramborový knedlík, zelí (1,3,7)
    2. Vepřové medailónky gurmán, brambor (niva,eidam,hermelín,brokolice,žampión,rajče) (1,6,7)
  Večeře: 1. Španělský ptáček, rýže (hovězí maso,salám,kys.okurek,vejce,slanina) (1,3,6,10,13)
    2. Dukátové buchtičky s krémem (1,3,7)
Neděle Polévky:   Moravská česnečka (1,3,6)
  Menu: 1. Maninské překvapení, brambor (kuřecí maso,šunka,tvarůžky - smažené) (1,3,6,7)
    2. Roštěná svatého Jakuba, rýže (anglická slanina,opečená cibulka) (1,3,6,7,10)
  Večeře: 1. Flamendří steak, hranolky (kuřecí,cibule,paprika,kečup,chilli) (1,7)
    2. Bratislavská vepřová, houskový knedlík (hrášek,smetana,protlak,kořenová zelenina) (1,3,6,7,9)
Nejste přihlášeni do systému

Právo na změnu vyhrazeno / Jídla připravuje : Z. Bednář s kolektivem

Restaurace Maniny - HAM KO, Lidická 311, Tel.: 465 323 492

Pokuď budete mít dotaz, připomínku či stížnost - volejte na tel.: 777 000 336

Elektronická evidence tržeb - EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online - v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.